Wie zijn wij

Wij zijn een aannemersbedrijf in de Burgelijke- en Utiliteitsbouw.

Werkzaam vanuit Goor sinds de oprichting in de jaren 20 van de vorige eeuw door Graads (G.H.)Roetgerink. Zijn zonen Jan en Renellus traden toe tot de zaak en gingen in 1960 zelfstandig verder als V.o.f. G.H. Roetgerink & Zn.
Na jaren te hebben meegewerkt zijn wij, Han en Herman, respectievelijk de zonen van Jan en Renellus, in 1995 als mede-vennoten ingetreden.
In 2001 was het voor de oudere vennoten ‘genoeg’ en stapten ze uit de firma.
Uit respect en bewondering voor opa Graads Roetgerink, zijnde: ‘G.H. Roetgerink’, en de vaders Jan en Renellus Roetgerink, zijnde ‘& Zn.’, hebben wij de bedrijfsnaam tot op heden zo gehouden.

We denken goed te weten wat we kunnen en, misschien nog belangrijker, wat we niet kunnen (… en willen!)

We pretenderen een allround bouwbedrijf te zijn, waarbij maatwerk en persoonlijke begeleiding voor elke klus, indien gewenst, vanzelfsprekend is.

Bouwen in een bouwteam of onder regie van een bouwdirectie, lees: opdrachtgever en architect/adviseur is bij ons tevens een veel voorkomende bouwvorm.

Desgewenst kunnen we uit een voor ons stabiel netwerk van onderaannemers, leveranciers en adviseurs, u voorzien van een totaaloplossing voor uw bouwwensen.

 

Lid van Bouwend Nederland

logo_bouwend_nederland

 

Lid van Bouwgarant
bouwgarant

Wij zijn een erkend leerbedrijf

sbb-beeldmerk-fc